ПЛІЧ-О-ПЛІЧ іЗ КОЛЕКТИВОМ ЇДАЛЬНІ №9

Цьогоріч зустріли свій ювілей три працівниці цеху господарського забезпечення Хмельницької АЕС – кухарі Надія Розваська, Валентина Масальська та кухонний працівник Регіна Павлюк. Їх об’єднує спільна робота в їдальні №9. Кожна може пригадати роки, коли створювався підрозділ, який на початках називався відділом громадського харчування. Задовго до введення в експлуатацію їдальні №9 перші працівники, зараховані в її штат, знаходили можливість виготовляти пиріжки. Їхній смак пам’ятають усі будівельники, монтажники, які тоді працювали на території проммайданчика електростанції. У листопаді 1987 року гостинно відкрила двері нова їдальня, якій присвоїли номер 9.

Працівникам завжди приємно чути гарні відгуки про роботу колективу їдальні №9. Коли йдеться про оцінку культури виробництва міжнародними експертами, то звертається увага й на громадське харчування. І як результат – позитивна оцінка. У цьому заслуга всього колективу працівників їдальні. Вони – справжні професіонали, вміють працювати по-сучасному.  

Як переконують Надія Розваська, Регіна Павлюк, Валентина Масальська, позитивному настрою працівників та відвідувачів їдальні №9 сприяє тамтешній сучасний інтер’єр, який з’явився в результаті повномасштабної реконструкції. А створювати справжні кулінарні шедеври кухарям допомагає сучасне обладнання. В основному воно виготовлене німецькими та італійськими виробниками. Тепер технологію приготування контролюють не тільки сумлінні та досвідчені спеціалісти, а й електроніка. Спочатку кухарям було важко звикати до нових технологічних процесів. Але досвіду набули швидко, допомогли у цьому і представники фірм-постачальників.

Не нехтують місцеві кухарі і навчанням усьому хорошому і передовому. Тут працюють однодумці, які прагнуть бути кращими у сфері послуг, що надаються працівникам електростанції. А коли вдається викликати у них позитивні емоції,  розуміємо, що це є запорукою відмінної щоденної роботи, яка гарантує стабільність і безпеку діючих енергоблоків. Про працівників цеху господарського забезпечення Надію Розваську, Валентину Масальську, Регіну Павлюк завідувачка їдальнею №9 Олена Мокринська відгукується тільки хорошими словами, мовляв, жінки працьовиті, люблять свою справу.

– Нам трохи прикро, що справжні кухарі-професіонали йдуть на заслужений відпочинок, – каже Олена Євгенівна, – ми звикли жити однією дружною сім’єю. Втішає лише те, що наші працівниці встигли виховати хороших послідовників, за роботу яких не буде соромно. Сьогодні всіх об’єднує прагнення допомагати ЗСУ. До цієї благородної місії активно долучаються як ветерани виробництва, так і молоді працівники. Живемо з вірою у нашу Перемогу!

Олександр Шустерук