Бабийчук Дмитро МихайловичБабійчук Дмитро Михайлович

Народився 14 січня 1984 року в с.Прикордонна Улашанівка Славутського району Хмельницької області. Заслужений майстер спорту України з боротьби самбо. У 2006 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. Від 2001 року  неодноразово ставав чемпіоном і призером чемпіонатів України і світу, призером чемпіонатів Європи з самбо та  бойового самбо. Член збірної команди України. Працює тренером-викладачем в Нетішинській КДЮСШ.Тренується під керівництвом ЗТУ Горохова Г.В.                                  

 Бойко Дмитро ВікторовичБойко Дмитро Вікторович  

Народився 16 січня 1986 року в с.Полянь Славутського р-ну Хмельницької обл.  Заслужений майстер спорту України з фехтування (2003р.) Неодноразовий  призер і переможець першостей України, чемпіон світу серед юніорів, бронзовий  призер чемпіонату світу з фехтування серед чоловіків. Член збірної команди України. На даний час студент Хмельницького національного університету. Тренується під керівництвом ЗТУ Штурбабіна В.В.

 

 

 Дмитрук олена ВасилівнаДмитрук Олена Василівна

Народилася 04 травня 1983 року у м.Славута Хмельницької області.  У сфері спортивної діяльності з 1999 року. У цьому ж році виконала норматив майстра спорту України, а в  2000 році - норматив майстра спорту міжнародного класу. Виступ на рівні міжнародних змагань розпочала у 2001 році на чемпіонаті світу серед юніорів, де і стала переможницею. З  2003р. перемагає на чемпіонатах  світу  та Європи.  З 2004 року у складі збірної команди України з пауерліфтингу. Закінчила міжнародний університет „Рівненський економіко-гуманітарний інститут” за спеціальністю – спеціаліст з фізичної реабілітації та фізичного виховання. У липні 2005 року стала срібним призером Всесвітніх ігор в м.Дуйсбург (Німеччина). На даний час тренується і виступає під керівництвом заслуженого тренера України з пауерліфтингу Рижука С.О.  Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу.Переможниця Міжнародного рейтингу „Золота Фортуна” у номінації „За вагомий внесок у справу розбудови України”(2006р.)

 Жовнир Ольга БогданвнаЖовнір Ольга Богданівна                   

Народилась 08 червня 1989 року в м.Нетішині Хмельницької області. У 2005 році закінчила школу та вступила до Хмельницького Національного університету на спеціальність „Фізична реабілітація”. Фехтуванням займається з 2000 року. У 2003 року виконала норматив майстра спорту України з фехтування.  Неодноразова переможниця і призерка чемпіонатів України, призерка чемпіонатів світу. Чемпіонка ХХІХ Олімпійських ігор в Пекіні. Член збірної команди України.  Заслужений майстер спорту України з фехтування.

 Задворний Руслан МиколайовичЗадворний Руслан Миколайович

Народився 21 квітня 1976 року в с.Симонів Гощанського району Рівненської області. Заслужений майстер спорту України з боротьби самбо. У 1999 році закінчив Кам’янець-Подільський державний педагогічний університет, факультет фізичного виховання. Від 1994 року неодноразовий чемпіон України, Європи та призер чемпіонатів світу з самбо. Член збірної команди України. Працює тренером-викладачем в Нетішинській КДЮСШ.Тренується під керівництвом ЗТУ Горохова Г.В.

 

 Пилипчук Юрій ДмитровичПилипчук Юрій Дмитрович

Народився  29 жовтня 1981 року в с.Кривин Славутського району Хмельницької області. Заслужений майстер спорту України з боротьби самбо. У 2004 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. Від 1997 року  неодноразово ставав чемпіоном і призером чемпіонатів України, Європи і світу з самбо та  бойового самбо. Член збірної команди України. Перший тренер ЗТУ Горохов Г.В. На даний час працює у Києві. 

 Пундик Галина ВасилівнаПундик Галина Василівна

Народилася 07 листопада 1987 року в с.Чотирбоки Шепетівського району Хмельницької області. У 2003 році закінчила школу та вступила до Хмельницького Національного університету на спеціальність „Фізична реабілітація”. Фехтуванням займається з 1993 року. У 2003 році виконала норматив майстра спорту України з фехтування, а в 2006 році – міжнародного майстра спорту. Неодноразова переможниця і призерка чемпіонатів України, призерка чемпіонатів Європи, світу. Чемпіонка ХХІХ Олімпійських ігор в Пекіні. Член збірної команди України.  Заслужений майстер спорту України з фехтування (2007р.)

 

Скрипка Тетяна ОлександрівнаСкрипка Тетяна Олександрівна

Народилася 09 березня 1987 року в м.Херсон. Неодноразова чемпіонка і призерка чемпіонатів України, Європи і світу, рекордсменка світу і Європи. Член збірної команди України. Тренується під керівництвом ЗТУ Рижука С.О.     Студентка Херсонського державного університету. Мешкає у Нетішині. Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу.

Штурбабин Олег Штурбабін Олег Валерійович

Народився  22 липня 1984 року в м.Баку. Заслужений майстер спорту України з фехтування. Від 2001 року неодноразово ставав чемпіоном України, призером чемпіонатів світу з фехтування. Посів VІ місце в команді на ХХVІІІ Олімпійських іграх в Афінах. Член збірної команди України. Закінчив Хмельницький національний університет. Тренується під керівництвом ЗТУ Штурбабіна В.В